Αστέρας Βαλύρας : Πρώτη με χαμόγελα και αισιοδοξία!!!

Η “πρώτη” του Αστέρα Βαλύρας επισκιάστηκε με την γνωστοποίηση του θανάτου του Κώστα Αργυρόπουλου, δυστυχώς το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο από εχθές…
Στα πλαίσια της εκδήλωσης… με αισιοδοξία για μία καλή πορεία & ορεξάτοι για δουλειά μπήκαν εχθές το απόγευμα στο Δημοτικό  γήπεδο “Μαρακανά κάμπου” οι παίκτες του Αστέρα Βαλύρας  για τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατήρ κ. Ιωάννη Φωτεινό.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταύρος Μακρής, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Φωτεινός μαζί με τον επιτυχημένο αθλητικογράφο και ένθερμο οπαδό του Αστέρα, Χρήστο Παπαγεωργίου (ΠΑΠ), άλλος ένας πρώην πρόεδρος του Αστέρα, ο Τάκης Καρύδης.
Ο νέος τεχνικός Αλέκος Λυκοτραφίτης  και οι  συνεργάτες του (προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Ζησιμάτος και γυμναστής Χρήστος Οικονομίδης) σήκωσαν μανίκια από την πρώτη μέρα χωρίς να θέλουν να χάσουν χρόνο ξεκινώντας δυναμικά τις προπονήσεις, πρώτος επίσημος αγώνας για το νέο πρωτάθλημα θα είναι 10 Οκτωβρίου, μέχρι τότε όμως θα διεξαχθούν αρκετά φιλικά με τοπικές ομάδες για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα. 
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ :