Αστέρα Βαλύρας : Προπονητής στις ακαδημίες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Γεωργακόπουλος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Γεωργακόπουλος θα συνεχίσει το έργο του στις Ακαδημίες του Αστέρα, ένα έργο που έμεινε ημιτελές την χρονιά που μας πέρασε λόγω των περιορισμών των μέτρων για τον Covid-19. O Γιώργος ως πιστός στρατιώτης θα συνεχίσει να προσφέρει εντός των τεσσάρων γραμμών (και όχι μόνο) τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς στο σύλλογο, είναι πολλές οι φορές που έχει βοηθήσει τον  Αστέρα σε καίρια ζητήματα ειδικά στα θέματα του γηπέδου.

Οι απόψεις και το όραμά του για τις ακαδημίες ταυτίζονται με αυτές της Διοίκησης του συλλόγου όπου οραματίζονται οι υποδομές του σωματείου να φτάσουν στο επίπεδο που θα προσελκύουν και θα “ξεσηκώνουν” τα νέα παιδιά από τους καναπέδες και τα ηλεκτρονικά μέσα που δυστυχώς πολλές φορές τα καθηλώνει και τα απομακρύνει από την πραγματική ζωή και τον αθλητισμό.
Φέτος για πρώτη χρονιά στις ακαδημίες εκτός των υπευθύνων Ανδρέα Δουλάμη και Νίκου Καρύδη

θα πλαισιώσει επιπλέον προπονητής των Γεωργακόπουλο με σκοπό την καλύτερη εκμάθηση και προπόνηση των πιτσιρικάδων, το όνομα του θα ανακοινωθεί σύντομα όταν υπάρξει η τελική συμφωνία με τον επικείμενο συνεργάτη του.