Αστέρας Βαλύρας – ΠΑΣ Ράχης 0-5

Ο Αστέρας στο σημερινό παιχνίδι της 3ης Αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Ράχης με σκορ 0-5, τα γκολ για τους φιλοξενούμενους τα πέτυχαν οι Γιαννόπουλος στο 22΄το 0-1, στο 32΄ Κόντης το 0-2,ο Γιαννόπουλος στο 60΄ το 0-3, ο Κόντης στο 65΄ το 0-4 και στο 75΄ ο Γεωργιόπουλος το τελικό 0-5.

Οι αρκετές ελλείψεις φαίνεται ότι επηρέασαν την ομάδα αλλά η συνέχεια έπεται πιο δυνατή, μιας και την επόμενη αγωνιστική επιστρέφουν οι τραυματίες μας , ο τιμωρημένος της αγωνιστικής Δημήτρης Στρατής και φυσικά ενσωματώνονται στην ομάδα 3 νέα αποκτήματα με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου που έληξε 31 Οκτ.

Οι ομάδες όπως αγωνίστηκαν :
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Καρτερολιώτης, Δουλάμης, Καυκούλας.Β, Σιάγκρης, Καραγιάννης (20 λ.τ. Πανταζής) , Μπαλτας (60΄Β. Μανιάτης), Λινάρδος (46΄ λ.τ Μπουρίκας.Β), Μαυροειδής, Μπούτρος, Τσέτσος (67΄ Κακούλας.Κ), Νίκας.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ :Cela, Κοψαχείλης, Τσέλα, Βαλτασάρος (30΄λ.τ Παπαγεωργίου), Δρούγας, Κοντης (66΄Μαυροειδέας) Γεωργιόπουλος (80΄Κοζομπόλης), Χαρίτος, Μπέγκα, Γιαννόπουλος (80΄ Τσάμης) και Γεωργουλάκος.

Η Διοίκηση και η ομάδα ευχαριστεί έναν προς έναν τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρευρέθηκαν στο σημερινό μας αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.