Asteras Valiras F.C

Μεσσηνιακός-Αστέρας Βαλύρας 1-2.Μεγάλο διπλό, βλέπει κορυφή!!!(Βαθμολογία,video,fotos)

Μια μεγάλη νίκη επιφύλασσε η χθεσινή εκτός αναμέτρηση του Αστέρα Βαλύρας με το Μεσσηνιακό γηπεδούχο. Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν και “έσπασαν” το αήττητο του Μεσσηνιακού όπου για 9 αγώνες αγνοούσε την ήττα, αντίθετα ο Αστέρας συνεχίζει το δικό του σερί για το 2023 και δεν έχει δεχθεί ήττα, ενώ συγχρόνως με ένα παιχνίδι λιγότερο απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή.
Αυτά για τους λάτρεις των στατιστικών.. όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά οτι το δυσκολότερο είναι διατηρήσεις την όποια καλή θέση έχεις και γι αυτό με το τέλος του αγώνα -μετά τους απαραίτητους και δικαιολογημένους πανηγυρισμούς – οι παίχτες ρωτούσαν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο και ποιά μέρα θα παίξουν και αυτό διότι βάση προγράμματος ο Αστέρας παίζει θεωρητικά 4 παιχνίδια σερι (συν ένα ρεπό )  με ομάδες εκτός ΓΓΑ οπότε σημαίνει ΟΧΙ αγώνες πηγαίνοντας στο μακρινό παιχνίδι που έχει οριστεί από την ΕΠΣ Μεσσηνίας την 8/4/23 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Όμως, ευτυχώς κατόπιν δέσμευσης της ΕΠΣΜ οτι θα μεταφερθούν οι αγωνιστικές για να μην υπάρξουν κενά αναμένεται Δευτέρα ή Τρίτη να ξέρει ο Αστέρας τον επόμενο αντίπαλο.

Φιλμ αγώνα : 
Ο Αστέρας για άλλο ένα παιχνίδι μπήκε δυναμικά , δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του…
Στο 31′ ύστερα από παράλληλη σέντρα του εορταζόντα εχθές Καμπιάσο κατα κόσμον Thodorov Vasilev προς τον Αρχηγό και μόνιμο σκόρερ Γιάννη Καρύδη με άψογο τελείωμα κάνει το 0-1 παραμένοντας συγχρόνως για άλλη μια αγωνιστική πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 11 γκολ!.

Στην ακριβώς επόμενη τελική για τον Αστέρα με πρωταγωνιστεί πάλι τον Καρύδη , η μπάλα δεν του κανει το χατίρι και ύστερα από ασύλληπτο σουτ η μπάλα βρίσκει το δοκάρι του Μεσσηνακού.

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου σε κερδισμένο κορνερ ο Μεσσηνιακός σε μια μικρή αδράνεια της άμυνας καταφέρνει και ισοφαρίζει με τον Κριτσωτάκη κάνοντας το 1-1 όπου ηταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Ανάπαυλα ημιχρόνου και ο coach Νίκος Μανιατέας δίνει τις απαραίτητες οδηγίες του

Στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού την περισσότερη ώρα ήταν ο Αστέρας, όπου με υπομονή και σωστό ποδόσφαιρο  καταφέρνει και βρίσκει το γκολ της νίκης.
Το ρολόι έδειχνε 77′ και σε ένα κερδισμένο φάουλ  λίγο πιο κατω από το κέντρο, την οποία εκτέλεσή του ανέλαβε ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας Ζέπος , με χτύπημα διαβήτης βρίσκει τον Μέτσο, αυτός με τη σειρά του κάνει σεντερφορίσια κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μεσσηνιακού γράφοντας το 1-2 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.


Στα στιγμιότυπα του αγώνα καταγράφεται και η φωτογραφία των δυο ομάδων που κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της εθνική τραγωδίας των Τεμπών

Οι σκόρερ του Αστέρα, Γιάννης Καρύδης με την γλυκύτατη και γουρλού κόρη του μαζί με το Χρήστο Μέτσο

Το διαιτητικό τρίο με τους αρχηγούς των ομάδων 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.: Φαββατάς, Χόχολης (75′ Χασανέας), Σακκάς (60′ Μητρόπουλος), Καρακαϊδός, Κριτσωτάκης, Κουλουράς, Καραγιαννίδης, Σπυρόπουλος, Δημητρόπουλος (60′ Μάλι), Νικολακάκης, Αβντίου (60′ Αναστασόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Σπάλας, Κωνσταντέλος (58′ Βλαχάκης), Κουρούσιας, Πετρουλάκης, Καστριτσέας, Ζέππος, Vasilev, Καρμπαλιώτης (85′ Χαρμπίλας), Φερράι, Καρύδης, Μέτσο (93′ Μιχαλόπουλος).

Φώτο άλμπουμ αγώνα δείτε ΕΔΩ

Και το…. #ΈναΧωριόΜιαΟμάδαΕνα’Ονειρο!!!
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος ( Αστέρας και ΠΑΟΚ έχουν έναν και δυο αντίστοιχα αγώνες λιγότερους από τον πρώτο Μεσσηνιακό)