ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-1| Σκληρό καρύδι οι κιτρινόμαυροι που δεν χαρίζονται…

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε και απέσπασε από την τρίτη της βαθμολογίας του 2ου ομίλου Θύελλα Μερόπης, μια ισοπαλία που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ανδρέα Δουλάμη, ο οποίος σε διεκδίκηση με αντίπαλο παίχτη πατώντας στο έδαφος γυρνάει το πόδι του και συγχρόνως τον πατάει επάνω στον αστράγαλο, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οπού το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει διάστρεμμα Β΄βαθμού το οποίο σημαίνει ότι ο Αστέρας θα στερηθεί της υπηρεσίες του περίπου ένα μήνα.

Η στιγμή του τραυματισμού Α.Δουλάμη, ο άτυχος του σημερινού παιχνιδιού

Από εκεί και πέρα η Θύελλα Μερόπης είχε την τύχη να προηγηθεί πρώτη στο 15΄ με τον Π.Καραμπούλα όπου έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο ΄Β μέρος ο Αστέρας μπαίνει παθιασμένος και δείχνει να πατάει καλά στο γήπεδο, με αποκορύφωμα τη φάση του 54΄όπου ο Γ.Γεωργακόπουλος με ασίστ “πάρε βάλε” και “σεντερφορίσιο” τελείωμα από τον έμπειρο Α.Τσιγάρο γίνεται το 1-1.

Ο έμπειρος σκόρερ του Αστέρα Βαλύρας Α.Τσιγάρος
Ο ασίστερ Γ.Γεωργακόπουλος τα λέει με τον προπονητή του Κώστα Ζησιμάτο χαρούμενος, πιθανός για την ωραία ασίστ πάρε βάλε που έβγαλε στον Τσιγάρο.

Έως το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη φάση μιας και το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στο χώρο του κέντρου,αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή όταν στο 92′ με μπαλιά ακριβείας του Α.Τσιγάρου στον υιό του Γ.Τσιγάρο όπου δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε ο πολλά υποσχόμενος πιτσιρικάς.

Τέλος άλλο ένα θετικό γεγονός για τους κιτρινόμαυρους είναι η χρησιμοποίηση όλων των πιτσιρικάδων τους (έξι στον αριθμό), οι οποίοι παίρνουν παιχνίδια και φυσικά αποκτούν εμπειρίες, άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς στόχους της φετινής χρονιάς,πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σύσσωμη οι οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας εύχεται καλή ανάρρωση στον Ανδρέα Δουλάμη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι ομάδες όπως αγωνίστηκαν :

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ
Σουλαντίκας,Ι.Καραμπούλας,Ζύλφο,Διαγούπης(82′ Κυρκίλης),Χαραλαμπόπουλος(50΄Γεωργόπουλος),Πούγιας(56΄Σταθούλης),Μπούζας(65΄Δαβίλας),Κατσίμπαρος,Δημητρόπουλος,Ζαγούρας,Π.Καραμπούλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Κώστας Ζησιμάτος)
Μανιάτης,Δουλάμης(λ.τρ32΄Τσιγάρος),Β.Καυκούλας,Καλαφάτης(87΄Μαυροειδής),Πανταζής,Θ.Καυκούλας(60’Λύκουρας),Μπομπότσι,Ανδριανόπουλος,Παπαδόπουλος(82΄Λινάρδος),Γεωργακόπουλος, Τσιγάρος.Γ,

Για άλλη μια αγωνιστική η φωτογραφική κάλυψη έγινε από την συνεργάτη μας Ευθυμία Καρτερολιώτη