Θύελλα Μερόπης – Αστέρας Βαλύρας 1-1 με ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Μελιγαλά ανάμεσα στην Θύελλα Μερόπης και τον Αστέρα Βαλύρας, ακριβώς με το ίδιο αποτέλεσμα είχε λήξη και η αναμέτρηση την περσινή χρονιά.

Ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες , έχοντας η κάθε μια από ένα ημίχρονο με καλή απόδοση.

Η διακύμανση του σκορ, στο 42′ ο Ε. Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 για την ομάδα του και στο 65′ ο Μάκης Πανταζής ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ του Γιάννη Καρύδη στο πρώτο ημίχρονο, που φαίνεται ότι σκόραρε από κανονική θέση.

Τέλος ο Κώστας Ζησιμάτος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή στο 78΄ χάνοντας τον Γιώργο Γεωργακόπουλου , όπου σε μια φάση εναέριας μονομαχίας με τον αντίπαλο χτύπησε στον αυχένα, ευτυχώς όμως τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς την Ε. Τσαούση και τον Φωτόπουλο.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Καρτερολιώτης, Ι. Καραμπούλας, Π. Καραμπούλας (81′ Μπουρίκας), Γεωργακόπουλος, Τασιόπουλος (64′ Μπούρας), Σταθούλης, Παπαδόπουλος (46′ Δαβίλλας), Γεωργόπουλος, Κατσιμπάρος, Κυρκίλης (67′ Ζαμπάρας), Δημητρόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γεωργόπουλος, Κωνσταντέλος (46′ Θεοδωρακόπουλος), Β. Καυκούλας, Σιαγκρής (46′ Μπελαούρης), Πανταζής, Ανδριανόπουλος, Θ. Καυκούλας (88΄Μαυροειδής), Τσιγάρος (46′ Στρατής), Καρύδης, Γεωργακόπουλος (78′ λ.τρΤσέτσος), Μπουρίκας.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα την επόμενη Κυριακή 18 Οκτ , υποδέχεται το γειτονικό Πλατύ στο Μαρακανά του Κάμπου. Το Πλατύ αντίστοιχα την πρώτη αγωνιστική πήρε τους τρείς βαθμούς από την Νίκη Πλάτης στο ματς που έγινε στα Φιλιατρά.

Φωτορεπορτάζ : Ευθυμία Καρτερολιώτη