Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσσήνης πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας

Αντιπροσωπεία (λόγω των περιοριστικών μέτρων περί συναθροίσεων του Covid-19) του νέου Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο για το γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία των «κιτρινόμαυρων» επισκέφτηκε  στο δημαρχείο, σε προγραμματισμένη συνάντηση τον Δήμαρχο Μεσσήνης το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου κ. Γεώργιο Αθανασόπουλο με τον αντιδήμαρχο ειδικό σε θέματα αθλητισμού, κ.Μπάμπη Μακρή αλλά και τον κ. Δημήτριο Αθανασακόπουλο

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις της Βαλύρας, την συντήρησή τους και τις δυνατότητες αναβάθμισής τους.Συγκεκριμένα , μετά από καταγραφή, παρέδωσε στον Δήμαρχο και στον αρμόδιο  Αντιδήμαρχο λίστα με τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε ότι θα στηρίξει την όλη προσπάθεια έμπρακτα άμεσα, ώστε σιγά σιγά να αρχίσουν να σβήνουν προβλήματα που έχουν καταγραφεί στην check list που παρέδωσε το Δ.Σ

Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια , χρειαζόμαστε την βοήθεια αλλά και την συνεργασία του Δήμου Μεσσήνης , από την πλευρά μας σαν Δ.Σ του Αστέρας Βαλύρας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αναπτυχθούν και να επιδιορθωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού μας , ώστε να γίνει κέντρο άθλησης και εκδηλώσεων της περιοχής της Ιθώμης.

Το έγγραφο που παραδόθηκε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου Μεσσήνης