Ολυμπιακός Διαβολιτσίου – Αστέρας Βαλύρας 2-1

Δύσκολο απόγευμα για τους “κιτρινόμαυρους” στο χθεσινό ματς όπου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 2-1 στο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” με γκολ των Ζάγουρα στο 10′ και ενώ ο Αστέρας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον μόνιμο σκόρερ της Γιάννη Καρύδη στο 31′ ο Σουλαντίκας στο 51′ δίνει ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό οπού έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα στο έπακρο τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας έναντι του Covid19 όσον αφορά το σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου. Συγκεκριμένα οι παίκτες άλλαξαν στα αποδυτήρια της Βαλύρας, πήραν οδηγίες από τον προπονητή τους στους πάγκους χωρίς να χρησιμοποιηθούν τα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας και κατά την μεταφορά και παραμονή τους στο γήπεδο φορούσαν μάσκες , πλην τον αγωνιζόμενων.

Μεταξύ άλλων να σημειωθεί ότι πριν το χθεσινό παιχνίδι δεν είχαν θετικά κρούσματα σε κάποιον ποδοσφαιριστή ή μέλος του ΔΣ Διαβολιτσίου κάτι το οποίο μας διαβεβαίωσε και η διοίκηση του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου, παρόλα αυτά η Διοίκηση αιτήθηκε εγγράφος την αναβολή του αγώνα προς την ΕΠΣ για προληπτικούς λόγους, η οποία με τη σειρά της μας ενημέρωσε ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως κίνδυνος και το παιχνίδι θα γινόταν κανονικά.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε σεβόμαστε πάνω απ’ όλα τον συνάνθρωπό μας. Κανείς δεν είναι δακτυλοδεικτούμενος επειδή νόσησε ή κανείς δεν τίθεται στο περιθώριο επειδή στην περιοχή του υπάρχουν κρούσματα. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας , συμβάλουμε στην μάχη κατά του Covid19. Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης δίνουμε την δική μας μάχη , μένουμε ασφαλείς , πλένουμε χέρια, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα .