Διαγόρας Κοπανακίου – Αστέρας Βαλύρας 4-1. Ήττα για τους κιτρινόμαυρους αλλά με υπόσχεση για το μέλλον…

O Αστέρας Βαλύρας μπορεί να γνώρισε την ήττα από το Διαγόρα Κοπανακίου με σκορ 4-1, όμως οι ελλείψεις των “βασικών” μπάκ  και ο τραυματισμός στο 30ο λεπτό του κανονιέρη  και αρχηγού της ομάδας Γιάννη Καρύδη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο…
Από αυτό όμως βγήκε κάτι…Ο Αστέρας αγωνιζόταν στην βασική του 11αδα με έναν 15χρονο! και τρείς 17χρονους, ελπιδοφόρο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, βέβαια αν συνδυαζόταν και με ένα καλό αποτέλεσμα θα ήταν το ιδανικό ΟΜΩΣ θα έρθουν και αυτά εξάλλου το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο , ακολουθούν 4 παιχνίδια εντός και μάλιστα το ένα είναι το εξ αναβολής παιχνίδι του α γύρου με το Διαγόρα Κοπανακίου.
Επίσης, ξέρουμε όλοι του ερασιτεχνικού Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου βασικά έχουμε “μάθει” έχουμε “ακούσει” τίποτα επίσημο…Ότι υπάρχει περίπτωση επικείμενης αναδιάρθρωσης και να ανέβουν από τους ομίλους της Β τοπικής κατηγορίας 3 ίσως και 4 ομάδες, το ερώτημά μας όμως είναι, ομάδες που αποφάσισαν μια μέρα πριν την λήξη προθεσμίας τη συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα έχουν σκεφτεί ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν πρωτίστως οικονομικά σε μια πιο μεγάλη κατηγορία (;), αυτό είναι τροφή για σκέψη για όλες τις διοικήσεις που έχουν βγάλει κομπιουτεράκια και υπολογίζουν πως θα ανέβουν. Στον Αστέρα το πλάνο είναι ξεκάθαρο, για όλες τις περιπτώσεις, είτε ανόδου, είτε παραμονής σ αυτή τη κατηγορία.

Από εκεί και πέρα η εξέλιξη του σκορ είχε ως εξής:

Στο 11′ ο Ζάγουρας με πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 17′ ο Γιώργος Μητρόπουλος το 2-0.

Στο 40′ ο Vasilev “Καμπιάσο”  μείωσε σε 2-1 με γκολάρα από τα 35 μέτρα όπου ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 70′ ο Μητρόπουλος 3-1.

Στο 90′ ο Χρονόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Α. Μιχαλόπουλο και Αντωνόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Αντωνόπουλος., Κουτσούληης, Παπαδόπουλος (62′ Μουζής), Μαδούρης, Μαρίνης, Νικολακόπουλος, Μητρόπουλος, Χρονόπουλος, Ζάγουρας, Γιακουμής (78′ Καμπούκος), Ντότσα (73′ Δρίμης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γεωργόπουλος, Κωνσταντέλος, Θ. Καυκούλας, Παπαδόπουλος, Λαδάς (66′ Πετρουλάκης), Vasilev, Καραδήμας (46′ Μπουρίκας), Μιχαλόπουλος, Καρύδης (38′ λ.τρ. Βασίλοβιτς), Γεωργακόπουλος, Λάμπρου (76′ Λινάρδος).