Ατρόμητος Πλατύ – Αστέρας Βαλύρας 2-0.Δεν άξιζαν την ήττα οι κιτρινόμαυροι

Ήττα με 2-0 για τον Αστέρα Βαλυρας, στα τελευταία λεπτά με αντίπαλο τον γειτονικό Ατρόμητο Πλατύ.
Οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα αλλά στις λεπτομέρειες χάθηκε το παιχνίδι.
Ο παράγοντας που ίσως επηρέασε καταλυτικά το παιχνίδι ήταν το χαμένο πέναλτι στο 30′ από τον “Καμπιάσο”  Vasilev, όμως κατά παράβαση του νέου κανονισμού  ο τερματοφύλακας του Ατρομητου στην εκτέλεση πέναλτι βγαίνει δυο βήματα έξω από το επιτρεπτό όριο και ο διαιτητής του αγώνα αντί να δώσει επανάληψη άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί..
(όποιος έχει αμφιβολία για τα αναγραφόμενα ας επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο να τους αποστείλουμε το βίντεο)

Στο 78′ ο Μπουτζαλής που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 80′ έγινε σύρραξη στο παιχνίδι με την είσοδο παραγόντων και φιλάθλων του Ατρόμητου στο γήπεδο , όταν σε αντικανονικό διπλό μαρκάρισμα στον Καυκούλα.Θ  ο ένας εκ των δυο που τον μάρκαραν αντιαθλητικά ήρθε σε φραστικό επεισόδιο άνευ λόγου και αιτίας, ο κ. Κασκάνης διακόπτει το παιχνίδι για τρία λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, στην συνέχεια με το που ξεκίνησε πάλι ο αγώνας δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κοντόπουλο και ο δεύτερος που μάρκαρε τον Καυκούλα είδε και αυτός την κίτρινη κάρτα.

Στο 87′ ο Μουλιάτος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας το 2-0 με μακρινό σουτ.

Στο 84′ το παιχνίδι πέρα της διακοπής, επισκιάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Γ. Ταχταμπά με εξάρθρωση ωμοπλάτης όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εδώ να επισημάνουμε ότι ο κακοσυντηρημένος αγωνιστικός χώρος του πλαστικού συνθετικού χλοοτάπητα  του γηπέδου Σπερχογείας ήταν αυτός που έπαιξε ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στον τραυματισμό του εν λόγω ποδοσφαιριστή, διότι όταν πέφτεις με δύναμη σε ένα πλαστικό “τσιμέντο” λογικό είναι να επέλθει κάποιος τραυματισμός, επίσης με μικρότερο τραυματισμό αποχώρησε στο 27′ και ο Ψυρρής.
Ευτυχώς στον Αστέρα έχουμε την τύχη να έχουμε φυσικό χλοοτάπητα, μπορεί να έχει τη λάσπη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όμως είναι το ιδανικό για τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν τέτοιους είδους τραυματισμούς ή και ακόμα χειρότερους.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στο Γ.Ταχταμπά και να επιστρέψει γρήγορα δυνατός στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κασκάνης, με βοηθούς τους Αράπη και Αγγελόπουλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Δουβίκας, Λαμπρόπουλος (66′ Μπουτζαλής), Γ. Ταχταμπάς, Λίνας, Μπότης, Λογκαράκης (75′ Μιχάλακας), Βουγιουκλής (27′ λ.τρ. Ψυρρής), Βαλσαμάκης, Μουλιάτος, Γιαννακόπουλος, Κοντόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Καρτερολιώτης, Κωνσταντόπουλος (46′ Μπουρίκας), Β. Καυκούλας, Παπαδόπουλος, Πετρουλάκης, Μιχαλόπουλος, Θ. Καυκούλας, Vasilev, Καρύδης, Γεωργακόπουλος (86′ Βασίλοβιτς), Holban.