Αστέρας Βαλύρας : Ξανά στο γήπεδο μικροί – μεγάλοι!!!

Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση ενός αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του Αστέρα με αυτή των παλαίμαχων!!!

Την Δευτέρα λοιπόν, 21 Ιουνίου και ώρα 18:30 ξεκινάμε! Φοράμε πάλι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μικροί – μεγάλοι και δίνουμε ραντεβού με την στρογγυλή θεά που τόσο μας έχει λείψει όλο αυτό το διάστημα ,που δίνουμε ραντεβού? που αλλού ? στο Μαρακανά του Κάμπου!

Σκοπός είναι μέσο του ποδοσφαιρικού αγώνα για 70 λεπτά να απολαύσουμε το παιχνίδι, να βάλουμε στην άκρη δυσκολίες και προβληματισμούς, να θυμηθούμε και να αναπολήσουμε στιγμές από το παρελθόν, να γελάσουμε και να τιμήσουμε το ευ αγωνίζεσθαι στο έπακρο.

Στόχος είναι ο αγώνας αυτός να γίνει θεσμός και το ΜΑΡΑΚΑΝΑ του ΚΑΜΠΟΥ να γίνει πόλος έλξης κι άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων, άλλωστε είθισται επί σειρά ετών του Αγίου Πνεύματος στο χωριό μας που γιορτάζει αυτή τη μέρα πέρα από το 3ημερο πανηγύρι, διεξάγονταν και αθλητικοί αγώνες ( Ιθώμαια, Βαλύρεια )  , όμως λόγω τον μέτρων της πολιτείας για την προστασία της εξάπλωσης του Covid-19 δεν θα είναι εφικτό να γίνουν όλα αυτά, όμως στα πλαίσια των επιτρεπτών, διοργανώνεται ο εν λόγω αγώνας με όλα τα απαραίτητα μέτρα που αναφέρει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν αγωνισθεί κατά το παρελθόν στην ομάδα και φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ενεργό δελτίο.
Επιπλέον , πρέπει να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής (θα τη βρείτε στο εστιατόριο ΧΑΓΙΑΤΙ και στο φαρμακείο της Βαλύρας)  ότι θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid-19 τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον αγώνα.

Οδηγίες: Οι “αθλητές” θα πρέπει να φορούν δικά τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και  καλαμίδες. Σορτς και φανέλες θα δοθούν από την ομάδα. Η διάρκεια του αγώνα θα είναι δύο 35λεπτα, με ένα ή 2 ημίχρονα, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες. Η συμμετοχή των “αθλητών” θα είναι ισόποση, όλοι θα παίξουν τα ίδια λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και την φυσική κατάσταση του καθενός. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για ότι νεότερο, θα ενημερώνεστε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας, Facebook & Instagramm ή στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο asterasvaliras.gr@gmail.com

Ένα Χωριό…Μια Ομάδα…Ένα Όνειρο!!!