Αστέρας Βαλύρας: Γεύμα του ΔΣ προς τους ποδοσφαιριστές με παρουσία έκπληξη!!!


Γεύμα παρέθεσε η Διοίκηση του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές της στο εστιατόριο που διατηρεί ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος «Πατρίκ» Καίσαρης, εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Κυπάρισσο το Σάββατο, το οποίο γεύμα επιφύλασσε και μια έκπληξη…

Ο διευθυντής του sportstonοto.gr και μετρ των αποκλειστικών ειδήσεων την Μαύρης Θύελλας, Σωτήρης Γεωργούντζος ευρισκόμενος στην Βαλύρα για επαγγελματικούς λόγους, παρευρέθει και αυτός στο γεύμα, συζήτησε με τα μέλη της διοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Ένα από τα σημαντικά σημεία που υπογράμμισε ο κ. Γεωργούντζος απευθυνόμενος στο Δ.Σ. του Αστέρα, ήταν η αγάπη του κόσμου της Βαλύρας προς την ομάδα της, που είναι πάντα παρών και την αγκαλιάζει, γεγονός που διαπιστώνει διαχρονικά στην δημοσιογραφική του πορεία και τον έχει εντυπωσιάσει..

Ο «οπαδισμός» που περνάει από γενιά σε γενιά στον μέγιστο βαθμό, ώστε να μη χάνεται η αίγλη της ομάδας και όλοι να προσμονούν τους αγώνες του Αστέρα, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται ,είναι αξιοσημείωτος όπως τόνισε ο ίδιος.. Εμείς τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τα θερμά του λόγια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημοσιογραφικό του έργο!!

Στα αγωνιστικά, ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Κυπάρισσο και αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες, διεκδικώντας την πρώτη του νίκη για το 2022.