Αστέρας Βαλύρας – Ερμής Καλαμάτας 1-0.Επιστροφή στις νίκες για τους κιτρινόμαυρους με αντιπολεμικό μήνυμα(Βαθμολογία ομίλου)

Με αντιπολεμικά πλακάτ ξεκίνησε ο αγώνας της Κυριακής στο Μαρακανά του κάμπου, οι τραγικές στιγμές που ζουν οι συνάνθρωποί μας δεν άφησαν ανεπηρέαστους Διοίκηση και ποδοσφαιριστές και θέλησαν να στείλουν και αυτοί το μήνυμά τους.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ο Αστέρας παρατάχτηκε χωρίς τον αρχισκόρερ του Γιάννη Καρύδη λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ένα γκολ από νωρίς με εκτέλεση φάουλ ποίημα  του Φώτη Μιχαλόπουλο στο 10′ της αναμέτρησης ήταν αρκετό για νικήσει τον αξιόμαχο Ερμή Καλαμάτας. Παρόλο της βροχερής ημέρας ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλή κατάσταση με δεδομένο ότι όλο το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το πρωινό της Κυριακής έβρεχε καταρρακτωδώς.
Έγινε ένα πολύ ωραίος αγώνας με γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι με πολλές τελικές ευκαιρίες όμως οι τερματοφύλακες Γεωργόπουλος και Μανωλέας έκαναν εξαιρετικές επεμβάσεις και για τις δυο ομάδες όποτε και το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Αστέρας την επόμενη αγωνιστική κανονικά έχει ρεπό, όμως αναμένεται να οριστεί το εξ αναβολής παιχνίδι με το Διαγόρα Κοπανακίου από τον πρώτο γύρο ( Το Κοπανάκι την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό επειδή κανονικά παίζει με ομάδα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα)

Η βαθμολογία έχει ως εξής για την 15η αγωνιστική , υπολογίζοντας ότι Αστέρας, Διαγόρας Κοπανακίου, Ολυμπιακός Διαβολιτσίου και Θύελλα Μερόπης έχουν από ένα αγώνα λιγότερο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Ν. Σκόρδο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γεωργόπουλος, Φεράι, Β. Καυκούλας (Καλέλλης 38′), Παπαδόπουλος, Πετρουλάκης, Vasilev, Μιχαλόπουλος, Θ. Καυκούλας, Γεωργακόπουλος, Λάμπρου(Καραδήμας 60′), Holban.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μανωλέας, Κ. Δημητρίου, Βαλτασάρος, Λαλάκος, Μέγγος, Κολλοσάι, Κούτρης, Βράπι, Η. Δημητρίου, Μάλι, Δαμουράς.