Αστέρας Βαλύρας – Ατρόμητος Πλατύ 2-1. Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή για τους κιτρινόμαυρους

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Αστέρας Βαλύρας αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Ατρόμητο Πλατύ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής γυρνώντας το ματς μέσα σε δύο λεπτά.

Η εξέλιξη του σκόρ ήταν η εξής :

Στο 60′ ο Γιαννακόπουλος έκανε το 0-1 και στο 77′ ο “κανονιέρης” Γιάννης Καρύδης ισοφάρισε σε 1-1 με σεντερφορίσιο γκόλ.

Από εκεί και πέρα και σε διάστημα δύο λεπτών έρχεται το σουτ οβίδα στο 79′ του Γιώργου Γεωργακόπουλου και χωρίς περιθώρια αντίδρασης για το τερματοφύλακα του Πλατύ κάνει το 2-1.

Οι παίκτες και τα μέλη της Διοίκησης ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, στο τέλος του αγώνα το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους όλοι μαζί, όπως θα δείτε και στο βίντεο.
Το ενωτικό κλίμα που υπάρχει στον Αστέρα και το σύνθημα Ένα Χωριό, μία Ομάδα, Ένα Όνειρο είναι και θα είναι ο φάρος για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τον Γιαννέτσο και την Μαλαπάνη, Να σημειωθεί εδώ ότι διαιτητικό τρίο έδωσε συγχαρητήρια για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όμως, έφυγαν με ένα παράπονο διότι όταν ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν τη τουαλέτα του γηπέδου ενημερώθηκαν ότι είναι κλειδωμένες και μη λειτουργικές…

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γεωργόπουλος, Κωνσταντέλος (Μπελαούρης), Μπουρίκας, Σιαγκρής, Πανταζής, Τσάμης (Τσέτσος), Καυκούλας.Θ (Βασιλόπουλος), Ανδριανόπουλος, Καρύδης, Γεωργακόπουλος, Στρατής (Τσιγάρος.Α).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ταχταμπάς, Κοντόπουλος, Τζεμόπουλος (Βέργης), Λαδάς, Λινάς, Σκουφάκης, Τσιλίκος, Βαλσαμάκης (Γιαννακόπουλος), Αλεβίζος (Ρηγανάκος), Λογκαράκης, Δημέας (Μιχάλακας).

Τέλος, η ομάδα επιφύλαξε και έκπληξη στο Πρόεδρό της, εχθές είχε τα γεννέθλιά του και εκτός του δώρου του αποτελέσματος, του έκανε τούρτα εκπληξη όπου την έσβησε στη κεντρική πλατεία του χωριού σε γιορτινό κλίμα.