Αποθεραπεία στις κερκίδες!!!

Αποθεραπεία και χαλάρωση ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Θύελλα Μερόπης είχε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Αστέρα. Λίγο περπάτημα στο γρασίδι , λίγα σουτ, τρέξιμο και καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου.

Μία άσκηση που γυμνάζει όλους σχεδόν τους μύες αλλά προπαντός το μυαλό. Όταν μαζεύεις σκουπίδια από ένα δημόσιο χώρο ή από το περιβάλλον ξέρεις και κατανοείς καλύτερα ότι κάποιος πρέπει να τα μαζέψει , αλλά προπαντός κάποιος ΔΕΝ πρέπει να τα πετάξει εκεί.  Και σίγουρα ο ΔΗΜΟΣ δεν είναι η μαμά του κάθε δημότη , να τον κυνηγάει από πίσω για να του μαζεύει τα σκουπίδια.  

Όλοι απολαμβάνουν τους αγώνες.. και την όμορφη εικόνα του γηπέδου, όμως αυτή η όμορφη εικόνα μπορεί να χαλάσει από μια πλαστική σακούλα που «πετάει» με τις διαθέσεις του ανέμου, ένα πλαστικό μπουκάλι ή  ένα ποτήρι που θα μπλεχτεί στα πόδια. 

Έτσι λοιπόν σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε καθαριότητα κερκίδας στα πέριξ , αποψίλωση χορταριών και φυσικά ανακύκλωση. 

Η εικόνα μιας ομάδας είναι : οι εγκαταστάσεις , ο κόσμος ,η ομάδα στο χορτάρι. Έτσι αποφασίστηκε στον επόμενο αγώνα , Σάββατο 09/11/2019 στις κερκίδες να υπάρχει κάδος απορριμμάτων και ανακύκλωσης.