Ανακοίνωση Δ.Σ Αστέρα Βαλύρας: Τα όνειρά μας παίρνουν σάρκα και οστά!!!

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε στον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα Βαλυρας και στους δημότες του χωριού μας ότι, πλέον στο Μαρακανά του κάμπου η ολοκαίνουργια κερκίδα δεσπόζει στο κέντρο του γηπέδου περιμένοντας να ζήσει μεγάλες στιγμές!!!
Σύσσωμο το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Νίκα, τον Δήμαρχο Μεσσήνης κ.Αθανασόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανασακόπουλο για την αμέριστη συνεισφορά τους στο να υλοποιηθεί αυτό το έργο, επιτελώντας προσωπικά τις εργασίες που χρειάστηκαν για την αποπεράτωσή του, ένα έργο το οποίο το είχαμε θέσει από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας στο ΔΣ του συλλόγου, φυσικά οι συνοδές εργασίες για τη βελτίωση των αποδυτηρίων και την ανακαίνιση τουαλετών συνεχίζονται και σε λίγες μέρες θα παραδοθούν και αυτά σε πλήρη λειτουργικότητα , έτοιμα ώστε να φιλοξενήσουν τους αγώνες της νέας χρονιάς, τις ακαδημίες μας αλλά και τους απλούς δημότες που θα θέλουν να αθληθούν.
Ευχαριστούμε λοιπόν και επευφημούμε την άρτια συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Μεσσήνης, αφήνοντας στο χωριό μας ένα έργο που θα μείνει από γενιά σε γενιά.

Τέλος, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε σε αυτούς που ξεκίνησαν τα έργα και ιδιαίτερα της νέας κερκίδας, αυτοί που κίνησαν τα νήματα για να μπει στο πρόγραμμα του Δήμου, αυτοί που έτρεξαν όλες τις πρώτες γραφειοκρατικές διαδικασίες, φυσικά αναφερόμαστε στον πρώην πρόεδρο του Αστέρα κ.Φωτεινο Γεώργιο και το αθλητικογράφο ιστοριοδίφη κ.Χρηστο Παπαγεωργίου. Σας ευχαριστούμε!!!

Εκ του Δ.Σ Αστέρα Βαλύρας

Ένα Χωριό…Μια Ομάδα…Ένα Όνειρο