Asteras Valiras F.C

Κυπάρισσος – Αστέρας Βαλύρας 0-1 έφυγε με το διπλό ο Αστέρας από την Κυπαρισσία

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Κυπαρισσία ο Αστέρας Βαλύρας νικώντας  με 0-1 τον αξιόμαχο Κυπάρισσο Τριφυλίας για το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής του πρώτου ομίλου. Οι δυο ομάδες μας έχουν συνηθίσει στα ανάμεσά τους παιχνίδια, να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο, γεμάτα ποδοσφαιρική ένταση και ανατροπές. Εχθές βέβαια το γρήγορο γκόλ του Βλαχάκη έκρινε το παιχνίδι σημειώνοντας μόλις στο 4′  γκολ ύστερα από υψηλό πρεσινγκ στην αντίπαλη άμυνα.

Οι χειμερινές προσθήκες με δεύτερο παιχνίδι του Χρήστου Σπάλα και το ντεμπούτο του νεαρού Χαρμπούτ Μουσταφά ήταν άκρως λειτουργικές διότι, αφενός ο Σπάλας “κατέβασε ρολά” όπου χρειάστηκε και αφετέρου το μόνο που έλειψε από τον νεαρό νεοαποκτηθείς Μουσταφά στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η επίτευξη τέρματος.
Φυσικά όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν ή μπήκαν σαν αλλαγή έδωσαν το 100% για να πάρει η ομάδα την νίκη, δείχνοντας ότι σιγά σιγά βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που της έλλειπε μιας και εχθές συμπλήρωσε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (!!!)  μετά τα συνεχόμενα ρεπό ( 1 επίσημο παιχνίδι μέχρι την 7/1/23) που είχε λόγω των ομάδων που αντιμετώπιζε στο πρόγραμμα και οι οποίες δεν είχαν εξασφαλίσει την εγγραφή τους στο μητρώο.

Ο άτυχος του χθεσινού αγώνα ήταν ο Ελτον Ντέρτζια όπου μόλις στο 10΄έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Καρμπαλιώτης .

Από εκει και πέρα ο Αστέρας συνεχίζει με δύο συνεχόμενα εντός παιχνίδια, Θύελλα Παραλίας και Νίκη Πλάτης και φυσικά αναμένεται να ενημερωθεί όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Β τοπικής τι θα γίνει από εδώ και πέρα με την αποβολή των ομάδων που δεν είχα εγγραφεί στο μητρώο, το ραντεβού με την ΕΠΣ Μεσσηνίας και τους εκπροσώπους των ομάδων είναι την Δευτέρα 19:30 , όπου και θα γίνει ενημέρωση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαρδής με βοηθούς τους Αθανασά και Θεοδωρίδη, εδώ να επισημάνουμε ότι βλέποντας ένα νεαρό βοηθό (Αθανασάς) να βγάζει εις πέραν ένα παιχνίδι που είχε ένταση και πολλές φάσεις με τη βοήθεια πάντα του ρέφερι είναι άκρως ελπιδοφόρο για την μελλοντική διαιτησία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ : Σταμούλης, Αθανασόπουλος, Λεκάντης (83′ Γιαννόπουλος), Κουτσούλης, Παναγούλιας, Μαρίνβης, Τσάκαλη (46′ Βασιλόπουλος), Γεωργαλής (57′ Κοσμόπουλος), Κίζηλης (69′ Βέβες), Καζάκος, Αντωνόπουλος (67′ Γεωργομήτρος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ : Σπάλας, Ντέρτζια (10′ λ.τρ. Καρμπαλιώτης), Πετρουλάκης, Καστριτσέας, Κουρούσιας, Ζέππος, Vasilev (61′ Καρύδης), Μέτσο, Χαρμπίλας (61′ Φερράι), Χαρμπίλας, Χαρμπούτ, Βλαχάκης (90′ Μιχαλόπουλος).

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ  ΕΔΩ

Το ΔΣ του Αστέρα Βαλύρας ευχαριστεί τον Κυπάρισσο για την υπέροχη φιλοξενία του στο χθεσινό  παιχνίδι.