Asteras Valiras F.C

Ματσάρα στο Μαρακανά του κάμπου Αστέρας Βαλύρας – ΠΑΟΚ Καλαμάτας 2-2

Ένα παιχνίδι από αυτά που δεν θες να τελειώσουν ποτέ διεξήχθη εχθές στο Μαρακανά Κάμπου/Γήπεδο Αστέρα Βαλύρας F.C με ισόπαλο σκορ 2-2 ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ Καλαμάτας.
Ο Αστέρας προηγήθηκε νωρίς στο 8΄ με γκολ του Ντέρτζια ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.
Λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει στο 43΄ με τον Στυλιανόπουλο σε 1-1.
Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ανέβασε ρυθμό με συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες σχεδόν μοιρασμένες και για τις δύο ομάδες.
στο 91′ ο Κανιώρος κάνει την ανατροπή του σκορ σε 1-2, όμως την τελευταία κουβέντα την είπε ο Αστέρας που με τον εορτάζονται ⚽️ Γιάννη Πετρουλάκη στην εκπνοή του παιχνιδιού ισοφαρίζοντας σε 2-2 όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αράπης με βοηθούς τον Τσίρμπα και την Κωτσοπούλου.
Συνθέσεις ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Σπάλας, Ντέρτζια, Καστριτσέας, Μέτσο, Πετρουλάκης, Ζέππος, Vasilev, Καρμπαλιώτης (68′ Βλαχάκης), Φερράι (68′ Γιαννόπουλος), Χαρμπίλας (87′ Κωνσταντέλος), Καρύδης.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παναγιωτίδης, Παχτίτης, Π. Κοκκορόγιαννης (58′ Πολίτης), Π. Κρίκας (87′ Νάτσης), Παυλέας, Κανιώρος, Στυλιανόπουλος, Γεωργακόπουλος (63′ Σακκάς), Μαραγκός (87′ Παπαδόπουλος), Γ. Κρίκας (87′ Γ. Κοκκορόγιαννης), Σχινάς.
Επόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο με αντίπαλο τον αξιόμαχο Κυπάρισσο  ευτυχώς βάση προγράμματος δεν θα υπάρξει άλλο αναγκαστικό ρεπό αφού οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στις επόμενες αγωνιστικές είναι εγγεγραμμένες στο ΓΓΑ.
Ο Αστέρας ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από την όλη κατάσταση αφού είναι η μοναδική ομάδα που έχει εγγραφή στο μητρώο από τον Μάιο του 2022 και συγχρόνως η μοναδική ομάδα στην Μεσσηνία που μέχρι εχθές είχε παίξει ένα επίσημο παιχνίδι !!!
Αναμένοντας και παρακολουθώντας τα γεγονότα ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε πάλι το ίδιο φαινόμενο αφού η ΕΠΣ Μεσσηνίας αναμένεται να μας ενημερώσει τι θα γίνει με τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε και είναι εκτός μητρώου ειδικά μετά την επικείμενη αποβολή τους από το πρωτάθλημα.